voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Την καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων πριν από το Πάσχα ζητά η ΕΣΑμεΑ

    Σε λειτουργία από σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης για τους κατόχους Ψηφιακής Κάρτας Αναπηρίας

    Η Ελλάδα στη 19η θέση παγκοσμίως ως προς τον κίνδυνο εμφάνισης λειψυδρίας

    Η Ελλάδα στη 19η θέση παγκοσμίως ως προς τον κίνδυνο εμφάνισης λειψυδρίας

    Νέες ταυτότητες: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για τις καθυστερήσεις στα ραντεβού

    Κακοκαιρία INES: «Φορτωμένο» σύστημα φτάνει στην Ελλάδα – Πάνω από 90 χλμ την ώρα οι άνεμοι

  • Εκπαίδευση
    Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Ορθοδοξία και Ελληνισμός στην Κύπρο – 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή»

    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία – Πού θα τα δείτε

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για 70.000 vouchers παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

    Σήμερα το μεσημέρι τα αποτελέσματα για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα, Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία

    Πανελλήνιες 2025: Στους 68.788 ο αριθμός των εισακτέων

  • Θέσεις εργασίας
    ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν ένταση και πότε

    ΑΣΕΠ: Όλα τα SOS για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό και τις προσλήψεις στο Δημόσιο

    Fast track προσλήψεις μέσω εφαρμογής στο κινητό προωθεί το Υπουργείο Εργασίας

    ΣΤΑΣΥ: Προχωρά σε 44 μόνιμες προσλήψεις στο μετρό

    Στον αέρα η πληρωμή των επιτηρητών στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

    ΑΣΕΠ 1Γ/2025: 47.410 αιτήσεις συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό

  • Οικονομία

    ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο 2,8 εκατ. δηλώσεις με λίγα εισοδήματα και πολλές δαπάνες

    Ελληνική οικονομία: Ανάπτυξη 2,3% το 2025 και 2,2% το 2026 σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

    “Αυλαία” σήμερα στις θερινές εκπτώσεις

    Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν και πόσο διαρκούν – Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά

    Νέο επίδομα ανεργίας: Ποια αλλαγές έρχονται

    Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 23/5

  • Εργασιακά

    Επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους – Ποιοί το δικαιούνται

    ΔΥΠΑ: Την Κυριακή 12 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 36.000 θέσεις

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 70.000 vouchers παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

    ΕΦΚΑ: 3 με 4 χρόνια στην αναμονή για επικουρική σύνταξη

  • VOUCHER
    ΔΥΠΑ: Την Κυριακή 12 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

    Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 36.000 θέσεις

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για 70.000 vouchers παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 70.000 vouchers παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

    Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

  • Πολιτική
    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Ταχύτερη η επίλυση κτηματολογικών διαφορών μεταξύ Δημοσίου και πολιτών, μέσω της διαμεσολάβησης

    Πιερρακάκης: Αλλαγές στη διδακτέα ύλη, εκσυγχρονισμός της διδασκαλίας

    Πιερρακάκης: Η Ελλάδα σχεδιάζει να αποπληρώσει τα δάνεια από το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης 10 χρόνια νωρίτερα

    Ανακαινίζω – Νοικιάζω 2024: Ποιοι επιστρέφουν την επιδότηση

    Ακίνητα: Παρατείνεται το πρόγραμμα έκπτωσης φόρου έως 16.000 ευρώ για ανακαινίσεις

    Ηράκλειο: Επίσκεψη του Μ. Βορίδη με επίκεντρο τις ροές μεταναστών – Στόχος να βρεθεί χώρος για τη διαδικασία πρώτης καταγραφής

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Επικαιρότητα

Πάσχα: Μοναδικά tips για το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία

από NEWS ROOM
05/05/2024
σε Επικαιρότητα

106
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η Κυριακή του Πάσχα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το παραδοσιακό γλέντι γύρω από τη σούβλα, όπου ψήνεται αργά ο οβελίας. Είτε πρόκειται για αρνί είτε για κατσίκι, το σωστό ψήσιμο αποτελεί το “κλειδί”. Όταν ο ψήστης είναι δεξιοτέχνης και έχει μεράκι, η γεύση μπορεί να απογειωθεί. Το ίδιο ισχύει και για το κοκορέτσι και τη γαρδούμπα, που πολλοί επιλέγουν να προσθέσουν στο πασχαλινό τραπέζι για να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία.

Πώς θα ψήσετε το αρνί σωστά – Συμβουλές από τον Άκη Πετρετζίκη

Βάζουμε το αρνί στην επιφάνεια εργασίας.
Περνάμε τη σούβλα από το πίσω μέρος του αρνιού (ορθό), κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, μέχρι να φτάσει στη βάση του κρανίου. Κατεβάζουμε το κεφάλι 90ο και περνάμε τη σούβλα από το κέντρο του κρανίου κάτω από τα μάτια.
Τρυπάμε με την πιρούνα της σούβλας στα μπούτια του αρνιού για να μείνει σταθερό πάνω στη σούβλα.
Με ένα ανοξείδωτο σύρμα τρυπάμε το αρνί σε 3-4 σημεία (λεκάνη, ράχη, αυχένα) έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η σούβλα πάνω στη σπονδυλική στήλη του αρνιού. Το περνάμε από την εσωτερική πλευρά και το δένουμε σφιχτά από την εξωτερική πλευρά του αρνιού.
Εναλλακτικά περνάμε με τον ίδιο τρόπο τις διχάλες και σφίγγουμε καλά.
Δένουμε σφιχτά τα πόδια πάνω στη σούβλα. Περνάμε το σύρμα μέσα από τους τένοντες και δένουμε σφιχτά πάνω στη σούβλα.
Δένουμε καλά τον αυχένα και τα χέρια καλά με το σύρμα ώστε να μείνουν σταθερά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Πασπαλίζουμε όλο το αρνί εσωτερικά με το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζουμε στο εσωτερικό του αρνιού 4-5 κλ. δεντρολίβανο, 4-5 σκ. σκόρδο και 150 γρ. κεφαλοτύρι σε κομμάτια. Περνάμε τον σπάγγο σε μία σακοράφα και ράβουμε προσεκτικά την κοιλιά του αρνιού.
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο εξωτερικά για να κολλήσει το υπόλοιπο αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο και ένα μεγάλο κλωνάρι δεντρολίβανο. Το αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε στην ψησταριά στην πιο ψηλή θέση και ψήνουμε 4-5 ώρες. Κάθε 1 ώρα κατεβάζουμε και μια θέση στην ψησταριά.
Ανά 15-20 λεπτά αλείφουμε με το λάδι με τη βοήθεια του δεντρολίβανου.
Προσέχουμε τα περισσότερα κάρβουνα να τα βάλουμε κάτω από τα μπούτια και τις ωμοπλάτες.
Tip: Για κάθε 1 κιλό αρνί χρειαζόμαστε:12-15 γρ. αλάτι και 1-1½ γρ. πιπέρι

Συμβουλές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

ΣχετικαΑρθρα

Σχολεία: Πότε ανοίγουν μετά τις διακοπές του Πάσχα

24/04/2025
Κτηνοτρόφοι: Να μην ενταχθούν τα αμνοερίφια στο «Καλάθι του Πάσχα»

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στα περσινά επίπεδα οι τιμές κρεάτων στο «Καλάθι Πάσχα»

18/04/2025

Προτιμότερο είναι το αρνί που θα διαλέξουμε να είναι μέχρι 12-13 κιλά και να είναι κατά προτίμηση θηλυκό γιατί έχει πιο διακριτική μυρωδιά και είναι πιο τρυφερό το κρέας του. Αν είναι πάνω από 13 κιλά προσέχουμε να μην έχει παχύ στρώμα λίπους. Παρατηρούμε το λίπος που έχουν τα νεφρά γύρω γύρω. Όσο πιο παχύ το αρνί τόσο πιο καλυμμένα με λίπος θα είναι τα νεφρά του.
Το χρώμα του κρέατος του αρνιού, πρέπει να είναι απαλό ροζ-καφέ, δεν πρέπει να είναι κόκκινο ή γκρίζο. Όσο πιο νεαρό είναι το ζώο τόσο πιο απαλό είναι το χρώμα του και πιο τρυφερή η υφή του. Τα εντόσθια πρέπει να έχουν έντονο κόκκινο χρώμα. Το μεγαλύτερο σε ηλικία αρνί ή το πιο γυμνασμένο με μεγάλη κινητικότητα, έχει σαν συνέπεια πιο σκούρο χρώμα στο κρέας.
Το λίπος πρέπει να έχει ανοιχτό άσπρο χρώμα, να είναι σφιχτό στην υφή και γυαλιστερό στην όψη, με αρκετή υγρασία και δεν πρέπει να κιτρινίζει.
Λίγες γραμμές λεπτού πάχους (νερά μαρμάρου) πρέπει να διατρέχουν το κρέας, δηλαδή πολύ λιγότερες από ότι συναντούμε στο μοσχαρίσιο κρέας.
Επίσης τα κόκκαλα που φαίνονται, πρέπει να έχουν απαλό ροζ χρώμα. Εάν τα κόκκαλα είναι άσπρα τότε το κρέας δεν θα είναι τρυφερό, γιατί είναι ένα δείγμα ότι πρόκειται για μεγάλο σε ηλικία ζώο και θα είναι πολύ πιο σκληρό το κρέας του.
Προετοιμάζουμε και δένουμε το αρνί στη σούβλα
Περνάμε με λεμόνι τη σούβλα και τη βάζουμε για λίγο σε φωτιά να κάψει. Στη συνέχεια την περνάμε με λάδι.
Πολύ σημαντικό είναι το δέσιμο. Το αρνί στη σούβλα θα πρέπει να είναι καλά ευθυγραμμισμένο, να μην καμπουριάζει και η σούβλα να βγαίνει στο κέντρο του κεφαλιού.
Περνάμε τις διχάλες σφιχτά στη σπονδυλική στήλη σε απόσταση 30 εκ. περίπου και τις βιδώνουμε μέχρι να σφίξουν καλά. Αν δεν έχουμε διχάλες, βάζουμε σύρμα γαλβανιζέ, στερεώνοντας τη σπονδυλική στήλη στη σούβλα σε δύο τρία σημεία.
Δένουμε τα πίσω πόδια σταυρωτά και σχετικά σφιχτά πάνω στη σούβλα. (Αν είναι υπερβολικά σφιχτά θα σπάσει μετά από δύο τρεις ώρες ψησίματος). Κάνουμε το ίδιο και για τα μπροστινά πόδια, στερεώνοντάς τα πάνω στον αυχένα και όλο μαζί πάνω στη σούβλα. Παλαιότερα τύλιγαν το άνοιγμα της κοιλιάς σφιχτά γύρω γύρω με εντεράκια τα οποία στη συνέχεια ξεροψήνονταν και ήταν τέλειος μεζές.
Σε μπολ ανακατεύουμε μπόλικο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά το αρνί – κατσίκι μέσα κι έξω. Ιδιαίτερα στα μπούτια που είναι πιο παχύ το κρέας. Από τη μέσα πλευρά, στα μπούτια, τρυπάμε μέχρι το κόκαλο και μπήγουμε μπόλικο αλατοπίπερο. Το ίδιο κάνουμε και στα χέρια.
Αφού δέσουμε το αρνί στη σούβλα και το αλατίσουμε, ράβουμε την κοιλιά του με σύρμα ή σπάγκο ώστε να κλείσει εντελώς.
Όλες οι προετοιμασίες πρέπει να γίνουν μέχρι το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, ώστε να προλάβει το σφαχτό να στραγγίξει καλά. Τοποθετούμε τη σούβλα όρθια και από κάτω βάζουμε ένα ταψί. Για να προφυλάξουμε το κρέας από τις μύγες, το τυλίγουμε με πανιά και όχι με πλαστικό, γιατί τότε θα «ανάψει» και θα αλλοιωθεί. Το επόμενο πρωί το αλατοπιπερώνουμε ξανά καλά εξωτερικά και το πάμε για ψήσιμο. Αν είναι πολύ στεγνό, με τα χέρια, το βρέχουμε ελάχιστα για να κολλήσει το αλατοπίπερο.
Για να ανάψουμε τη φωτιά
Tα καλύτερα κάρβουνα είναι τα δρύινα, γιατί κρατάνε περισσότερο. Αποφεύγουμε αυτά από πεύκο ή έλατο γιατί περιέχουν ρητίνη, καθώς επίσης και της ελιάς, γιατί τινάζονται κατά την διάρκεια του ανάμματος της φωτιάς.
Το ιδανικό προσάναμμα είναι οι κληματόβεργες. Τοποθετούμε λεπτά ξυλάκια κάτω από τα κάρβουνα, προκειμένου να συντηρηθεί η φλόγα και να ανάψουν καλά τα κάρβουνα.
Βεβαιωνόμαστε ότι η φωτιά έχει «καθίσει» πριν τοποθετήσουμε τη σούβλα με το αρνί. Η φωτιά πρέπει να έχει χωνέψει και τραβάμε την θράκα στα πλάγια, αφήνοντας ελάχιστη στη μέση.
Aν κατά τη διάρκεια του ψησίματος αναζωπυρωθεί, τότε τη σβήνουμε με λίγο ξίδι ή αλάτι.
Την πρώτη ώρα θέλει προσοχή και συχνό γύρισμα για να μην αρπάξει απέξω και μέσα μείνει ώμο.
Όσο μεγαλύτερο το αρνί ή πιο χοντρό το κρέας, τόσο μεγαλώνει και η απόσταση που πρέπει να έχει από τα κάρβουνα ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.
Στην αρχή βάζουμε τη σούβλα σε πιο ψηλή θέση επάνω από τη φωτιά. Γυρνάμε γρήγορα για να μην αρπάξει. Όσο χαμηλώνει η φωτιά, χαμηλώνει και το αρνί, αλλά και ο ρυθμός του σουβλίσματος. Με τον ίδιο τρόπο θα ψήσετε και το κοκορέτσι για το Πάσχα.
Πότε καταλαβαίνουμε ότι ψήθηκε το αρνί στη σούβλα
Το αρνί στη σούβλα έχει ψηθεί όταν “σκάσει” πρώτα η πλάτη και έχει αρχίσει να πετάγεται το κόκαλο προς τα πάνω. Εννοείται ότι ένα καλοψημένο αρνί δεν θέλει κόψιμο σε μερίδες. Ακουμπώντας τη σούβλα επάνω στις λαδόκολλες, το κρέας φεύγει μόνο του από τα κόκαλα και χωρίζεται σε κομμάτια.

Tips:
Καθαρίζουμε καλά την σούβλα πριν το ψήσιμο.
Κάνουμε καλό αλατοπιπέρωμα μέσα κι έξω.
Δεν βάζουμε ποτέ λεμόνι γιατί σφίγγει το κρέας.
Αν ψήσουμε στο έδαφος, δεν ξεχνάμε τους ειδικούς πασσάλους και να καθαρίσουμε τα φρόκαλα και τα ξερόχορτα.
Ψήνουμε σταθερά ψηλά χωρίς φωτιά κάτω από την κοιλιά.
Ψήνουμε γύρω στις 4 ώρες, όταν το αρνί είναι 12 κιλά ανάλογα με το πάχος του αρνιού και πάντα ελέγχοντας τη δύναμη της φωτιάς.
Δεν κόβουμε και δεν τρυπάμε το κρέας κατά την διάρκεια του ψησίματος γιατί χάνει ζουμιά.

Ετικέτες: Πάσχααρνί


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σε λειτουργία από σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης για τους κατόχους Ψηφιακής Κάρτας Αναπηρίας

    19 Μάι 2025

  • Η Ελλάδα στη 19η θέση παγκοσμίως ως προς τον κίνδυνο εμφάνισης λειψυδρίας

    18 Μάι 2025

  • Νέες ταυτότητες: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. για τις καθυστερήσεις στα ραντεβού

    16 Μάι 2025

  • Κακοκαιρία INES: «Φορτωμένο» σύστημα φτάνει στην Ελλάδα – Πάνω από 90 χλμ την ώρα οι άνεμοι

    15 Μάι 2025

  • Αρχίζει στον «Ευαγγελισμό» η πιλοτική εφαρμογή ιχνηλάτησης των ασθενών στις εφημερίες

    15 Μάι 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ψηφιακή κάρτα ανεργίας – ΔΥΠΑ: Έρχεται τη Δευτέρα 9/1 – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

    ΔΥΠΑ: Ξεκινάει η υποβολή προγραμμάτων για τη δράση κατάρτισης και απασχόλησης 10.000 ανέργων

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Νέες ταυτότητες: Πόσο κοστίζει στον κάθε πολίτη η έκδοση – Πότε λήγει η διορία

    10 shares
    Share 4 Tweet 3
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση λόγω των προβλημάτων στην πλατφόρμα

    9 shares
    Share 4 Tweet 2
  • ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κατηγορίας ΤΕ από επιλαχόντες για 1.076 προσλήψεις

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις

    8 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικα
  • Αποψη
  • Αυτοδιοικηση
  • Οικονομια
  • Εκπαιδευση
  • Επικαιροτητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακα
  • ΕΣΠΑ
  • Θεσεις εργασιας
  • Παρουσιαση
  • Πνευματικα
  • Πολιτικη
  • Συνεντευξεις
  • Τεχνολογια
  • Τουρισμος

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.