Επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης, αναμένουν τους πολίτες που αναζητούν δουλειά, στην «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στη Λάρισα.
Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, 413 35) από τις 10:00 έως τις 18:00, έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους και αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό, από όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας.
Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση:
https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa2024
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το βιογραφικό τους στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό και να πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις, διεκδικώντας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο επαγγελματικό τους προφίλ.
Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας καθώς και η λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.dypa.gov.gr/35i-kariera-dypa-larisa-23-noemvrioy-eidikotites-epikheiriseis=
Επίσης, οι πολίτες θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), ώστε να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας, καθώς και για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner).
Αναλυτικές πληροφορίες για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr/memme
Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr
Εως τις 30 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης 8.000…
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ηλίας Σιώρας, σήμερα όσοι προσέρχονταν στα επείγοντα, είτε…
Προπτυχιακά Το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (όπως…
Σφορδή επίθεση Κεγκέρογλου στον ΠτΔ για τα περι «καταστροφικού» PSI Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
Νέα τμήματα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου Ο Δήμος Ηρακλείου, η…
Υπουργείο Παιδείας: 271 νέες προσλήψεις αναπληρωτών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για…
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ