voucherergasia.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    Τι θα ισχύσει από φέτος για τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα

    Τι θα ισχύσει από φέτος για τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα

    Aκαθάριστα οικόπεδα: Τι να κάνετε για να μην πληρώσετε πρόστιμα έως και 54.000 ευρώ

    akatharista.apps.gov.gr: Ξεπέρασαν τις 200.000 οι δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων

    Αλλαγή του καιρού με λασποβροχές και τοπικές καταιγίδες

    Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός

  • Εκπαίδευση
    Σε ΦΕΚ η ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο ΔΙΠΑΕ με πέντε τμήματα και έδρα τις Σέρρες

    Σε ΦΕΚ η ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο ΔΙΠΑΕ με πέντε τμήματα και έδρα τις Σέρρες

    ΑΕΙ: Από 21 μέχρι και 30 Μαΐου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας

    Ζαχαράκη: Ετοιμάζουμε νέο σύγχρονο και ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας των αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο

    Ζαχαράκη: Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στις μονάδες εξωτερικού

    Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για το 2025-2026

  • Θέσεις εργασίας
    Η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

    ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού – Από Πέμπτη ο προγραμματισμός ημέρας και ώρας εξέτασης

    Καλύτερη η εικόνα από τις πυρκαγιές σε Κουβαρά, Κερατέα, Λουτράκι – Οριοθετήθηκε στο Καπαρέλλι – Ενεργά μέτωπα σε Καλύβια, Δερβενοχώρια

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 100 θέσεις απασχόλησης σε πυρόπληκτους δήμους της Αττικής

    ΑΣΕΠ 5Ε/2021: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες

    ΑΣΕΠ 5Κ/2024: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 11 προσλήψεις

    ΑΣΕΠ 8Κ/2024: Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ για 2.217 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

  • Οικονομία
    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Αναδρομικά συνταξιούχων: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι δικαιούχοι μέσα στο καλοκαίρι

    ΕΟΠΥΥ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα λουτροθεραπείας

    εισοδήματα

    Πλαστικό χρήμα: Πόσο και γιατί αυξήθηκαν οι συναλλαγές με κάρτες

    Οι «τυχεροί» των φετινών φορολογικών δηλώσεων

    Φορολογικές δηλώσεις: Έσπασαν το φράγμα των 4 εκατ.

  • Εργασιακά
    Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος το «πέναλτι» ύψους 30% – Τι θα ισχύει με τη φορολόγηση του εισοδήματος

    Αναδρομικά συνταξιούχων: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι δικαιούχοι μέσα στο καλοκαίρι

    ΔΥΠΑ: Μέχρι την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, οι αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας

    ΔΥΠΑ: 74% αύξηση συμμετοχής επιχειρήσεων στο JOBmatch 2.0

    ΔΥΠΑ: Λήγει την 1η Δεκεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας

    ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις νέων σπουδαστών για τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ

    ΔΥΠΑ: Έρχονται επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης για 200.000 ανέργους!

    ΔΥΠΑ: Κάτω από τις 812.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Απρίλιο του 2025 – Μείωση 12,4% σε έναν μήνα

  • VOUCHER
    Κατασκηνώσεις e-ΕΦΚΑ 2024: Από σήμερα άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

    ΔΥΠΑ: Λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων – Ποιοι δικαιούνται επιταγή

    Κοινωνικός τουρισμός: Πότε να κάνετε την αίτηση με βάση τον ΑΦΜ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

    Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

    ΔΥΠΑ: Παρατείνονται έως 28/5 οι αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

    ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία για 70.000 vouchers παιδικών κατασκηνώσεων

    Από την Τρίτη (20/05) οι αιτήσεις για τους 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

  • Πολιτική
    Κοζάνη και Πτολεμαΐδα εντάσσονται στις προβληματικές περιοχές Κατηγορίας Α΄ με επίδομα απομακρυσμένων περιοχών

    Κοζάνη και Πτολεμαΐδα εντάσσονται στις προβληματικές περιοχές Κατηγορίας Α΄ με επίδομα απομακρυσμένων περιοχών

    Τα κριτήρια για τα 250 ευρώ σε 1. 440.000 πολίτες και την επιστροφή στο 80% των ενοικιαστών

    Πιερρακάκης: Το Υπερταμείο είναι ο καταλύτης μιας μεγάλης οικονομικής αλλαγής, σε μια Ελλάδα η οποία δεν μπορεί να περιμένει

    Κικίλιας: Έως 32% μείωση στα εισιτήρια στα ταχύπλοα, στα 40 εκατ. ευρώ το μεταφορικό ισοδύναμο

    Κικίλιας: Έως 32% μείωση στα εισιτήρια στα ταχύπλοα, στα 40 εκατ. ευρώ το μεταφορικό ισοδύναμο

    Προσχέδιο προϋπολογισμού: Ανάπτυξη 2,1%, πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% έως 0,7% και μήνυμα δημοσιονομικής σταθερότητας

    Ταχύτερη η επίλυση κτηματολογικών διαφορών μεταξύ Δημοσίου και πολιτών, μέσω της διαμεσολάβησης

  • Εκλογές
    Μαρινάκης: Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους αξιωματούχους

    Μαρινάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές σε ένα γύρο

    Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου

    Υπουργείο Εσωτερικών: Ξεκίνησε η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων

    Μεγάλες αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές ετοιμάζει η κυβέρνηση – Καταργείται ο Β’ γύρος, εισάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος o Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

    Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγχαρητήρια του Χάρη Δούκα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επικράτησή του

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων
voucherergasia.gr
Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχική Τεχνολογία

Παιδί, διαδίκτυο και καλοκαίρι: Πόση ώρα μπορεί να περνά το παιδί μπροστά στην οθόνη – Πώς επιβάλλονται όρια

από NEWS ROOM
21/07/2024
σε Τεχνολογία

106
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο είναι μέρος της ζωής όλων μας και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία. Δεν είναι, όμως, λίγοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν, από την παραπληροφόρηση, μέχρι την εξάρτηση από τις οθόνες ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα για τα παιδιά, οι γονείς πρέπει να αναλάβουν τον ρόλο του καθοδηγητή, προκειμένου να του δείξουν όχι μόνο τη σωστή χρήση του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων, αλλά και να τα προστατέψουν από επιβλαβείς για τα ίδια συνήθειες.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε με την Μάγια Μεταξοπούλου, ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια της Γραμμής 11525 και του Συμβουλευτικού Κέντρου του «Μαζί για το Παιδί» για τις καλές πρακτικές χρήσης των ψηφιακών μέσων, για το τι να αποφεύγουν γονείς και παιδιά, αλλά και για το πώς μπορεί να γίνει σωστή οριοθέτηση του χρόνου που περνά ένα παιδί μπροστά σε μία οθόνη.

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις πιθανότητες έκθεσης σε διαδικτυακούς κινδύνους

«Η ενασχόληση παιδιών και εφήβων με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και μάθηση», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Μεταξοπούλου. Σημείωσε, δε, ότι τα παιδιά προσαρμόζονται σε μεγάλο βαθμό αρμονικά και τάχιστα στην χρήση των ψηφιακών μέσων. «Οι γονείς, λοιπόν, έχουν να ισορροπήσουν αφ’ ενός την ανάγκη για προστασία από τους κινδύνους που υπάρχουν στη χρήση ψηφιακών μέσων και αφ’ ετέρου την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που αυτά προσφέρουν», επεσήμανε.

ΣχετικαΑρθρα

Κρήτη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 3χρονο που υπέστη βάναυση κακοποίηση

30/01/2025
internet

Καταργήθηκε το τέλος σταθερής τηλεφωνίας στους λογαριασμούς Ίντερνετ – Ποιους καταναλωτές αφορά

21/01/2025

Έξι βασικά βήματα, ώστε να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι τα εξής, σύμφωνα με την κ. Μεταξοπούλου:

1) Στη νηπιακή και σχολική ηλικία (5-11 ετών), προτείνεται ο υπολογιστής να βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο (π.χ. σαλόνι) προκειμένου ο γονέας να έχει τη δυνατότητα επίβλεψης της χρήσης του διαδικτύου από το παιδί.

2) Πλοήγηση στο ίντερνετ κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών της ημέρας, όταν τουλάχιστον ένας γονέας ή κηδεμόνας είναι παρών.

3) Να γίνεται έλεγχος των επιτρεπόμενων ηλικιών που προτείνονται στα online παιχνίδια, τα social media και τα online video.

4) Να γίνεται χρήση των προγραμμάτων γονικού ελέγχου (μπλοκάρισμα ακατάλληλων ιστοσελίδων, δημιουργία κανόνων φιλτραρίσματος των ιστοσελίδων, καθορισμός ωρών πρόσβασης στο διαδίκτυο).

5) Ενημέρωση του παιδιού για τις ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν σε περίπτωση έκθεσης σε κίνδυνο (ενημέρωση του γονέα, screenshot, μπλοκάρισμα λογαριασμών, δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος).

6) Εξοικείωση του κηδεμόνα με όλες τις εφαρμογές που το παιδί χρησιμοποιεί (παιχνίδια, social media) προκειμένου να μπορεί να μεταδώσει στο παιδί τους κανόνες υπεύθυνης και ορθής χρήσης.

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο

Ο ελεύθερος χρόνος του καλοκαιριού συχνά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους γονείς, προκειμένου να τον αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η έκθεση μπροστά από μία οθόνη είναι η πρώτη και ευκολότερη λύση. Ωστόσο, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μία σημαντική ευκαιρία για να ξεφύγουν όλοι από τη… ρουτίνα της έκθεσης σε μία οθόνη, είτε είναι ενός κινητού, είτε ενός υπολογιστή, είτε μιας τηλεόρασης.

Η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, καλό είναι να γίνεται με όρους ποιότητας του χρόνου μπροστά σε μία οθόνη, αλλά και με ενασχολήσεις που προσφέρουν ποιοτικό χρόνο μεταξύ των μελών της οικογένειας.

«Αναφερόμενοι στην “ποιότητα” του χρόνου στις οθόνες εννοούμε ταινίες, σειρές, βίντεο και προγράμματα τα οποία οι γονείς θα δουν από κοινού με τα παιδιά τους και θα ανοίξουν θέματα για κουβέντα. Αυτή η αλληλεπίδραση γονέων-παιδιών είναι πιο εφικτή σε κοινόχρηστες οθόνες, όπως είναι για παράδειγμα η τηλεόραση και ο υπολογιστής, παρά σε προσωπικές, όπως των κινητών και των τάμπλετ», ανέφερε η κ. Μεταξοπούλου.

Αυτό που πρέπει να αποφεύγεται, ωστόσο, είναι το να παραμένει η τηλεόραση ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Αποτελεί ένα ιδιαίτερα διασπαστικό ερέθισμα και συχνά περιλαμβάνει επίσης στρεσογόνες ειδήσεις και εικόνες που οι γονείς θα χρειαστεί να πλαισιώσουν», επεσήμανε.

Απομακρύνοντας το βλέμμα από τις οθόνες, το καλοκαίρι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξωτερικές δραστηριότητες. Όπως ανέφερε η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, τα μπάνια στη θάλασσα, οι πεζοπορίες, οι εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, τα θερινά σινεμά, οι θερινές παραστάσεις και οι επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους αποτελούν «εξαιρετικές ευκαιρίες» για ποιοτικό χρόνο μεταξύ των μελών της οικογένειας και για τη δημιουργία ευχάριστων αναμνήσεων.

Επιπλέον, οι απλές βόλτες με το ποδήλατο, τα «κλασικά» διαδραστικά παιχνίδια, όπως το κρυφτό και το κυνηγητό και τα αθλήματα, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και ο χορός, αποτελούν δραστηριότητες που μπορούν να προσφέρουν χαρά και ανανεωμένη διάθεση σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Φυσικά, βασική εναλλακτική δραστηριότητα, βοηθητική για τη μείωση του χρόνου μπροστά από τις οθόνες παραμένει το διάβασμα ενός βιβλίου. «Είναι σημαντικό οι γονείς να διαβάζουν ιστορίες στα μικρότερα παιδιά και να ενθαρρύνουν τα μεγαλύτερα παιδιά, χαρίζοντάς τους βιβλία που άπτονται της ηλικίας και των ενδιαφερόντων τους», σημείωσε η κ. Μεταξοπούλου.

Πόση ώρα μπορεί το παιδί μου να είναι μπροστά από μία οθόνη;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, συνιστάται:

– Η αποφυγή της χρήσης μέσων που περιλαμβάνουν οθόνη μέχρι τους 18 μήνες

– Μέχρι 1 ώρα/ ημέρα για τις ηλικίες 2-5 ετών

– Μέχρι 2 ώρες/ ημέρα για τις ηλικίες 6-12 ετών

Από 2-12 ετών, οι χρόνοι μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που απαιτείται χρόνος επί της οθόνης για τη διεκπεραίωση σχολικών και μαθησιακών υποχρεώσεων.

Ειδικότερα για τη νηπιακή ηλικία (2-5 ετών), κρίνεται απαραίτητο η επαφή του νηπίου με τα ψηφιακά μέσα να πραγματοποιείται σε αυστηρώς ορισμένα και συγκεκριμένα πλαίσια (π.χ. βιντεοκλήση με συγγενικό πρόσωπο όπου η οθόνη θα βρίσκεται σε απόσταση από το νήπιο, χαμηλή φωτεινότητα και μειωμένα decibel). Επιπλέον, μπορεί να γίνεται χρήση για την ανάγνωση ενός ψηφιακού βιβλίου (tablet) ή για την απασχόληση με κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένες και σταθερές στιγμές της ημέρας. Επιπλέον, απαραίτητο είναι να αποφεύγεται η οποιασδήποτε μορφής οθόνης τουλάχιστον 1 ώρα πριν από τον ύπνο.

Πώς οριοθετούνται τα χρονικά όρια

Η οριοθέτηση του χρόνου που περνά το παιδί στην οθόνη (screen time) καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολη στην εποχή των νέων τεχνολογιών και του ψηφιακού κόσμου. Όπως ανέφερε η κ. Μεταξοπούλου, διαμορφώνεται ένα «δυσμενές κλίμα» για τους γονείς, οι οποίοι καλούνται να επιβάλλουν όρια, την ίδια στιγμή που οι κοινωνίες μετεξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς.

Η αποτελεσματικότερη οριοθέτηση του χρόνου επί της οθόνης, σύμφωνα με την ίδια, προϋποθέτει:

– Να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των γονέων.

– Ασφαλής χώρος για να εκφραστούν τα συναισθήματα και οι σκέψεις του παιδιού.

– Ήρεμο κλίμα συνεργασίας.

– Κίνητρα και ευκαιρίες για να αποχωριστεί το παιδί την οθόνη:

1. Εγγραφή του παιδιού σε ομαδικά αθλήματα

2. Η καλλιέργεια της μουσικής παιδείας

3. Κοινές δραστηριότητες εκτός σπιτιού

4. Αγάπη του παιδιού για το διάβασμα

5. Μείωση του χρόνου που περνούν οι ίδιοι οι γονείς στο κινητό ή τον υπολογιστή

6. Επαγρύπνηση εκ μέρους των κηδεμόνων αναφορικά με τη συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Οι κίνδυνοι της αλόγιστης χρήσης

Για κάθε ηλικία, ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο που διανύει το παιδί, οι κίνδυνοι που ενέχονται από την αλόγιστη χρήση οθονών και διαδικτύου είναι διαφορετικοί, σύμφωνα με την κα. Μεταξοπούλου.

την πρώιμη παιδική ηλικία (0-5 ετών): Ο παιδικός εγκέφαλος έχει ραγδαία γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη. Η ποιότητα των εμπειριών αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης σε οθόνες, μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες, όπως η γλωσσική ανάπτυξη, η συγκέντρωση και η επίλυση προβλημάτων. Είναι πολύ σημαντική κατά την πρώιμη παιδική ηλικία η άμεση ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

– Στη σχολική ηλικία (6-12 ετών): Ο υπερβολικός χρόνος στην οθόνη μπορεί να μειώσει τον διαθέσιμο χρόνο για εξωσχολικές δραστηριότητες, οι οποίες είναι σημαντικές για την κοινωνική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη. Επιπλέον, ο υπερβολικός χρόνος στην οθόνη σε παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας μπορεί να ελαττώσει την ποιότητα και την διάρκεια του ύπνου, η οποία συνδέεται με τη γνωστική ανάπτυξη.

– Οι έφηβοι/-ες (13-18 ετών): επηρεάζονται επίσης σημαντικά από τον υπερβολικό χρόνο στις οθόνες, ιδιαίτερα όσον αφορά την ψυχική τους υγεία. Διαφαίνεται να υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ των υψηλών επιπέδων χρήσης οθόνης και των συμπτωμάτων κατάθλιψης και άγχους στους εφήβους. Ειδικότερα, η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να επηρεάσει την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του σώματος, συμβάλλοντας σε ψυχική δυσφορία.

Ετικέτες: παιδίδιαδίκτυοInternet


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έρευνα: Οι οδηγοί δεν ξεκολλάνε από τα κινητά!

    15 Μάι 2025

  • Τι προσέχουν οι Έλληνες όταν ψωνίζουν από το διαδίκτυο

    8 Μάι 2025

  • Το Netflix ανανεώνεται – Έρχονται μεγάλες αλλαγές

    8 Μάι 2025

  • Παράγοντες που οδηγούν σε προβληματική χρήση των social media στους εφήβους

    6 Μάι 2025

  • ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή σε email που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

    3 Μάι 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους – Ποιοί το δικαιούνται

    8 shares
    Share 3 Tweet 2
  • ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα κατηγορίας ΤΕ από επιλαχόντες για 1.076 προσλήψεις

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • ΑΣΕΠ 8Κ/2024: Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ για 2.217 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός

    7 shares
    Share 3 Tweet 2
  • ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικού εγγραμματισμού δεξιότητες

    7 shares
    Share 3 Tweet 2

voucherergasia.gr
  • VOUCHER
  • Web TV
  • Αγροτικα
  • Αποψη
  • Αυτοδιοικηση
  • Οικονομια
  • Εκπαιδευση
  • Επικαιροτητα
  • Επιχειρησεις
  • Εργασιακα
  • ΕΣΠΑ
  • Θεσεις εργασιας
  • Παρουσιαση
  • Πνευματικα
  • Πολιτικη
  • Συνεντευξεις
  • Τεχνολογια
  • Τουρισμος

PRODUCED by eTOUCH

© VOUCHERERGASIA.GR, 2022 | All rights reserved.

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Εκπαίδευση
  • Θέσεις εργασίας
  • Οικονομία
  • Εργασιακά
  • VOUCHER
  • Πολιτική
  • Εκλογές
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • Τουρισμός
    • Αυτοδιοίκηση
    • Web TV
    • ΕΣΠΑ
    • Επιχειρησεις
    • Αγροτικά
    • Τεχνολογία
    • Πνευματικά
    • Συνεντεύξεις
    • Άποψη
    • Παρουσίαση
    • Ροή Ειδήσεων

© 2022 voucherergasia.gr - Produced by eTouch.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Πολιτική Cookies.