Η επόμενη ημέρα μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, προβληματίζει τους επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης. Αγωνία και ανασφάλεια είναι δύο συναισθήματα που διακατέχουν τους επιχειρηματίες, οι οποίοι περιμένουν πως και πότε θα έρθει το “αύριο” και η επιστροφή στην κανονικότητα.
Σύμφωνα και με την πρόεδρο του Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Καφέ στο ν. Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη ο κλάδος της εστίασης, είναι ένας από τους κλάδους που πλήττεται περισσότερο μετά τον τουριστικό κλάδο.